2
0
...
دوشنبه ۲۰ دی ۹۵

مواد لازم
سینه مرغ: 1 عدد
قارچ خرد شده: ¾ پیمانه
هویج رنده شده: 1 عدد بزرگ
پیاز خرد شده: 1 عدد
سس مایونز: 2-3 قاشق غذاخوری
خیارشور خرد شده: 5-6 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا به دو طرف سینه مرغ ادویه بزنید و روی حرارت با شعله متوسط آن را تفت دهید تا طلایی و پخته شود. 10 دقیقه بگذارید خنک شود سپس آن را خرد کنید و در کاسه‎ای بریزید.

قارچ‎های خرد شده را تفت دهید و به کاسه اضافه کنید، سپس هویج و پیاز را هم تفت داده و به مواد اضافه کنید و به همراه خیارشور خرد شده و سس مایونز و ادویه با هم مخلوط کنید و با چند برگ جعفری یا گشنیز روی آن را تزئین کنید.